Ontharen Rotterdam

Definitief ontharen in de buurt van Rotterdam
Praktijk La Casey biedt een goede behandeling voor definitief ontharen in onze moderne schoonheidssalon in Den Haag, dichtbij Rotterdam . In onze beautysalon wordt het geavanceerde Soprano®XL lasersysteem gebruikt om nagenoeg pijnloos en definitief te ontharen. Naast permanent laser ontharen met de laserbehandeling, kunt u bij La Casey in Den Haag, dichtbij Rotterdam ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen, zoals microdermabrasie, harsen en huidverzorging. Alle behandelingen in onze schoonheidssalon zijn geschikt voor zowel mannen en vrouwen.
Neem contact met ons op via de website, mail naar info@lacasey.nl of bel
070-76 10 357

Definitief ontharen met moderne Soprano technologie
Het revolutionaire diode Soprano®XL lasersysteem werkt met krachtige CW flitstechnologie. La Casey biedt deze manier van definitief ontharen als enige schoonheidssalon in Den Haag, dichtbij Rotterdam in samenwerking met de huisarts. Het ontharen van uw huid met een laser kan vrijwel pijnloos door het Soprano®XL lasersysteem. Uw huid blijft koel en de behandeling voelt comfortabel aan. Een ontharingsbehandeling met deze moderne techniek hoeft slechtst kort te duren, 5 tot 7 behandelingen zijn voldoende.

Natuurzuivere schoonheidsverzorging: Dr Hauschka
Voor gezichtsbehandelingen en schoonheidsverzorging passen wij de Dr Hauschka lichaamsbehandeling toe. Met deze natuurzuivere schoonheidsbehandeling met massage dragen wij bij aan huidverbetering en ontspanning. Onze schoonheidspecialisten zijn speciaal opgeleid om Dr Hauschka therapie toe te passen.
U kunt onze beautysalon ook terecht voor Brazilian wax en microdermabrasie. Zeker bij een laserbehandeling of bij bruine vlekjes (hyperpigmentatie) is de microdermabrasie van praktijk LaCasey een aanbevolen schoonheidsbehandeling.

Bereikbaarheid LaCasey voor definitief ontharen en schoonheidsbehandelingen vanuit Rotterdam
Voor het definitief ontharen, laserontharen of schoonheidsbehandeling is onze praktijk vanuit Den Haag, Rijswijk, Delft, Leiden of Rotterdam goed te bereiken. Kijk bij Contact voor de routebeschrijving.

Prijzen definitief laserontharen, micodermabrasie en harsen
Zie onze prijslijst voor de prijzen voor laserenmicrodermabrasieharsen en onze schoonheidsbehandelingen.
Definitieve ontharing en klassieke gezichtsbehandelingen zijn al mogelijk bij Schoonheidssalon Lacasey in Den Haag vanaf € 35, en massages vanaf € 50.