Definitief ontharen: laser ontharen Den Haag

Pijnloos & effectief

Laserontharing

We zijn de enige laserkliniek in Den Haag met het pijnloze en meest effectieve (laser)ontharingsapparaat de: Soprano Ice Platinum. Dankzij dit pijnloze en effectieve laserapparaat en onze jarenlange ervaring hebben we de afgelopen 14 jaar voor talloze tevreden klanten kunnen zorgen. Wilt u ook uw ongewenste haargroei laten laseren, of meer weten over de behandeling en twijfelt u? Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek en een proefbehandeling.

Veilig en definitief ontharen

Wat onze effectieve (laser)ontharingsapparaat zo uniek maakt is dat het als enige 3 verschillende laser technieken combineert in een handstuk.

 • Alexandrite (alex 755 nm)
 • Diode (speed 810 nm)
 • Yag laser (1064 nm)

Zo kunnen wij voor het beste resultaat zorgen bij onze klanten. Deze unieke laser combinatie in een handstuk zorgt voor een geleidelijke verhittingsmethode waardoor de haarzakjes op een effectieve manier uitgeschakeld worden zonder de omringende huid te beschadigen. De ingebouwde contactkoeling in het handstuk voorkomt dat er brandplekjes ontstaan en maakt de behandeling aangenamer. Deze revolutionaire laser techniek maakt het laseren geschikt voor alle huidskleur en huidtype. Het is veilig, effectief en gelukkig nagenoeg pijnloos.

De enige pijnloze laserbehandeling in Den Haag

Voor de laser ontharing maken we gebruik van een revolutionair laser systeem, de Soprano Ice Platinum, dit is het enige laser apparaat waarmee het definitief ontharen ook pijnloos gedaan kan worden dankzij de SHR in-motion technologie.

Voor het ontharen wordt er een dunne gel laag op de huid aangebracht die de huid beschermd en het licht beter geleid. Uit het apparaat komt een krachtige laserstraal. Het pigment van de haartjes vangt dit licht op en hierdoor wordt de laserstraal geleidt naar het haarzakje. De energie van de laserstraal wordt in het haarzakje omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd.

Voordelen van laser ontharen bij Laserkliniek La Casey

 • Permanente verwijdering van ongewenst haar
 • Nagenoeg pijnloze behandeling
 • Kans op beschadiging van de huid is nihil
 • Geschikt voor vrijwel alle lichaamszones
 • Geschikt voor alle huidtype
 • Geschikt voor gebruinde huid
 • Minder behandelingen nodig dan bij andere laserbehandelingen
 • Direct na de behandeling kunt u dan ook gewoon weer verder met uw dagelijks bezigheden

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat alles weg is?
Dat is per persoon en gebied wat wij gaan behandelen verschillend, maar het gemiddelde ligt tussen de 6 á 8 behandelingen met een tussenperiode van 6 tot 10 weken.

Is de behandeling pijnlijk?
In tegenstelling tot andere lasersystemen is deze laserbehandeling nagenoeg pijnloos. Volgens velen voelt de behandeling als een aangename warme gloed en wordt  het vaak vergeleken met een hotstone massage.

Zijn er bijwerkingen?
Na de behandeling kan de huid rood zijn, kan er zwelling ontstaan en kunnen er rond de haarzakjes rode puntjes ontstaan. De bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren.

Mag ik epileren of harsen?
Het is van belang dat u de huid vier weken voorafgaand aan de behandeling niet harst of epileert. Wel dient u de huid voor de behandeling te scheren.

Wilt u meer weten over de behandeling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 070 761 0357 of een e-mail sturen naar: info@lacasey.nl.