Laser ontharen in Den Haag

‘Definitief ontharen met de Soprano Ice Platinum bij schoonheidssalon La Casey’

Laser ontharen is de oplossing voor het definitief verwijderen van ongewenste haren. Met behulp van de Soprano Ice Platinum – het nieuwste systeem op het gebied van definitief ontharen – worden de haarzakjes verwarmd door middel van sterke lichtflitsen. Hierdoor wordt 80 tot 90% van de haarzakjes vernietigd en kunnen er geen haartjes meer teruggroeien.

 • Definitief ontharen vanaf € 30,-
 • Vrijwel geheel pijnloos
 • 80 tot 90% haarreductie
 • Geschikt voor vrouwen én mannen
 • In 5 tot 7 behandelingen haarvrij

06 16 809 908        La Casey

Schoonheidssalon La Casey is de enige in Den Haag die werkt met het nieuwste en vrijwel pijnloze lasersysteem Soprano Ice Platinum.

Laseren met de Soprano Ice Platinum: hoe werkt definitief ontharen?

Laser ontharen met de Soprano Ice Platinum is vrijwel pijnloos. Voorafgaand aan de behandeling brengen wij een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. Daarnaast zorgt de gel ervoor dat de intensieve lichtflitsen uit de Soprano-laser het haarzakje vernietigen.

Doordat de wortel in het haarzakje wordt verwijderd, kan er geen nieuwe haar groeien. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor een haarvermindering van 80% tot 90%.

Het behandeltraject

Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing en het gewenste resultaat.

 • 5 tot 7 behandelingen voor een optimaal resultaat
 • Jaarlijkse opfrisbehandeling

Gemiddeld zijn er zes tot twaalf behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, waarbij de haargroei wegblijft. De haartjes kunnen definitief verdwijnen, maar het kan ook voorkomen dat de haren in mindere mate teruggroeien doordat inactieve haarzakjes na verloop van tijd weer actief worden. Voor een optimaal resultaat raden wij daarom aan om één keer in het jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Deze behandeling start al vanaf € 30,-.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Veilig en definitief ontharen voor ieder haartype en elke huidskleur

De Soprano Ice Platinum maakt gebruik van zeer weinig energie. Het laserapparaat richt zich specifiek op de haartjes. Tijdens het flitsen wordt de rest van de huid gekoeld. Voor een optimaal resultaat wordt er gebruik gemaakt van de ICE-technologie in combinatie met drie golflengten. Hierdoor kunnen zelfs de lichtste en dunste haartjes aangepakt worden. Daarnaast maakt de Soprano Ice Platinum gebruik van de nieuwste technologieën, waardoor het laserapparaat geschikt is voor ieder huidtype: van de blanke tot de donkere huid.

Dit zeggen klanten over laser ontharen bij La Casey

Beoordeling van Schoonheidssalon La Casey in Den Haag

Laan van Wateringse Veld 593, Den Haag

uit 50 recensies

Diana Vellekoop
uit Den Haag

‘Eind vorig jaar begonnen met het laseren van oksels en bikinilijn. Ben er zo tevreden over dat ik inmiddels ook een aantal laserbehandelingen heb gehad voor mijn benen. Niet meer scheren, harsen en vooral geen stoppels meer. Heerlijk. Eigenaresse is een vriendelijke en vakbekwame vrouw. Schoonheidssalon La Casey is een goede en betaalbare salon. Echt een aanrader.’
Vanessa Peace
uit Den Haag

‘Dit jaar ben ik begonnen met definitief ontharen bij schoonheidssalon La Casey. Een afspraak is makkelijk gemaakt. Er wordt goede en oprechte info gegeven over de behandeling en het te behalen resultaat. In de salon hangt een fijne relaxte sfeer, waardoor ik mij op m’n gemak voel. Het laser ontharen werkt fantastisch en veel sneller dan ik had durven hopen! Dit had ik veel eerder moeten doen!’
Behnoush Kordestani
uit Den Haag

‘Ik kom al jaren bij schoonheidssalon La Casey, heel erg tevreden. Ben eerst begonnen met definitief ontharen van mijn oksels inmiddels heb ik alles laten doen. Ben nu bezig met LPG-behandeling voor cellulite. Zeker een aanrader.’
Jonny Castells
uit Den Haag

‘Als man zijnde was een laserbehandeling een hele stap. Ik ben erg blij en tevreden dat ik bij La Casey ben gekomen. Heel erg professioneel, effectief en zeer vriendelijk. Je schaamte verdwijnt direct. Dus ook echt een aanrader voor mannen die graag eens definitief van die overtollige haren af willen.’

Laat ook een Google recensie achter

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat alles weg is?

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat is per persoon en per gebied verschillend. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt echter tussen de zes en acht behandelingen. Tussen iedere behandeling moet een tussenperiode van zes tot tien weken zitten.

Is de behandeling pijnlijk?

In tegenstelling tot andere lasersystemen is een laserbehandeling met de Soprano Ice Platinum nagenoeg pijnloos. Klanten die u voor zijn gegaan vergelijken de behandeling veelal met een hotstone-massage door de aangename warme gloed.

Zijn er bijwerkingen?

In enkele gevallen is de huid na het laser ontharen licht gezwollen en/of rood. Tevens kunnen er rond de haarzakjes rode puntjes ontstaan. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren.

Mag ik epileren of harsen?

Vier weken voorafgaand aan de laserbehandeling mag u de huid niet harsen, waxen of epileren. Wel dient u het te ontharen gebied een dag van tevoren te scheren.

 

Maak een afspraak om uw ongewenste haargroei te verwijderen

  U kunt zowel telefonisch als per mail een afspraak maken voor definitief ontharen.
   Schoonheidssalon La Casey
   Laan van Wateringse Veld 593
   2548 BN Den Haag

06 16 809 908        La Casey

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.30 uur
Dinsdag:09.00 - 18.30 uur
Woensdag:09.00 - 18.30 uur
Donderdag:09.00 - 18.30 uur
Vrijdag:09.00 - 18.30 uur
Zaterdag:09.00 - 18.30 uur
Zondag:Gesloten

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.