Laser ontharen / definitief ontharen

Laserontharing

Wilt u definitief verlost zijn van ongewenste haargroei? Schoonheidssalon La Casey kan door middel van een laserbehandeling de gewenste gebieden definitief ontharen. Wij zijn de enige in Den Haag die werken met het nieuwste en vrijwel pijnloze lasersysteem.

De enige pijnloze laserbehandeling in Den Haag

We maken gebruik van een revolutionair lasersysteem, de Soprano ®XL. Het systeem beschikt over een krachtige flitstechnologie. Het nieuwe type laser zorgt ervoor dat er efficiënter kan worden gelaserd. De Soprano XL maakt tevens gebruik van de SHR Technologie.

Voor het ontharen wordt er een dunne gel laag op de huid aangebracht die de huid beschermd en het licht beter geleid. Uit het apparaat komt een krachtige laserstraal. Het pigment van de haartjes vangt dit licht op en hierdoor wordt de laserstraal geleidt naar het haarzakje. De energie van de laserstraal wordt in het haarzakje omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd.

Veilig en definitief ontharen

De Soprano XL laser maakt gebruik van heel weinig energie, richt zich specifiek op de haartjes en koelt tegelijkertijd de rest van de huid. Hierdoor bestaat er zeer weinig kans op beschadiging van de huid en is de behandeling nagenoeg pijnloos. Het wordt door de medische sector gezien als de meest onderzochte en veilige behandeling voor haarverwijdering. Het systeem is geschikt voor alle soorten huidtypes en is uitvoerig getest.

Voordelen laser ontharen bij schoonheidssalon La Casey

  • Permanente verwijdering van ongewenst haar
  • Nagenoeg pijnloze behandeling
  • Kans op beschadiging van de huid is nihil
  • Geschikt voor vrijwel alle lichaamszones
  • Geschikt voor alle huidtype
  • Geschikt voor gebruinde huid
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere laserbehandelingen
  • Direct na de behandeling kunt u dan ook gewoon weer verder met uw dagelijks bezigheden

 

Video Soprano-XL

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat alles weg is?
Dat is per persoon verschillend en gebied wat wij gaan behandelen verschillend, maar het gemiddelde ligt tussen de 6 á 8 behandelingen met een tussenperiode van 6 tot 10 weken.

Is de behandeling pijnlijk?
In tegenstelling tot andere lasersystemen is deze laserbehandeling nagenoeg pijnloos. Volgens velen voelt de behandeling als een aangename warme gloed en wordt  het vaak vergeleken met een hotstone massage.

Zijn er bijwerkingen?
Na de behandeling kan de huid rood zijn, kan er zwelling ontstaan en kunnen er rond de haarzakjes rode puntjes ontstaan. De bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren.

Mag ik epileren of harsen?
Het is van belang dat u de huid vier weken voorafgaand aan de behandeling niet harst of epileert. Wel dient u de huid voor de behandeling te scheren.

Wilt u meer weten over de behandeling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 070 761 0357 of een e-mail sturen naar: info@lacasey.nl.