Huidverbetering Rijswijk

Huidverbetering in Den Haag, goed bereikbaar vanuit Rijswijk
Praktijk La Casey biedt met de Bellapeel Diamond een zeer geavanceerd apparaat waarmee een aangename en effectieve diamant peeling gegeven kan worden waarbij tegelijkertijd werkzame stoffen de huid worden ingewerkt. Het werken met een diamanten behandelkop heeft als voordeel boven kristallen dat er preciezer een dunne laag van dode huidcellen verwijderd kan worden terwijl er gelijkertijd een vloeistof toegediend kan worden. Ook blijven er geen kristallen op de huid achter, die, als ze niet geheel worden verwijderd, later irritatie of beschadigingen kunnen veroorzaken. Kom dus voor Huidverbetering naar onze moderne schoonheidssalon in Den Haag, goed bereikbaar vanuit Rijswijk. Naast Microdermabrasie in Rijswijk ook de mogelijkheid om permanent laser te ontharen met de laserbehandeling. U kunt u bij La Casey in Den Haag, goed bereikbaar vanuit Rijswijk behalve voor microdermabrasie, ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen, zoals huidverzorging en harsen. Alle behandelingen in onze schoonheidssalon zijn geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Neem contact met ons op via de website, mail naar info@lacasey.nl of bel
070-76 10 357

Natuurzuivere schoonheidsverzorging: Dr Hauschka
Voor gezichtsbehandelingen en schoonheidsverzorging passen wij de Dr Hauschka lichaamsbehandeling toe. Met deze natuurzuivere schoonheidsbehandeling met massage dragen wij bij aan huidverbetering en ontspanning. Onze schoonheidspecialisten zijn speciaal opgeleid om Dr Hauschka therapie toe te passen.
U kunt in onze beautysalon in Den Haag ook terecht voor microdermabrasie. Zeker bij een laserbehandeling of bij bruine vlekjes (hyperpigmentatie) is de microdermabrasie van praktijk LaCasey een aanbevolen schoonheidsbehandeling.

Bereikbaarheid LaCasey voor Huidverbetering, laserontharen en schoonheidsbehandelingen

Voor Huidverbetering, het ontharen door harsen, definitief laserontharen of schoonheidsbehandeling is onze praktijk vanuit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft, Leiden of Rotterdam goed te bereiken. Kijk bij Contact voor de routebeschrijving.

Prijzen harsen, definitief laserontharen, micodermabrasie
Zie onze prijslijst voor de prijzen voor harsen, laseren, microdermabrasie, en onze schoonheidsbehandelingen.
Huidverbetering, definitieve ontharing en klassieke gezichtsbehandelingen zijn al mogelijk bij Schoonheidssalon Lacasey in Den Haag vanaf € 35, en massages vanaf € 50.