Harsen in Den Haag

Harsen in Den Haag
Praktijk La Casey biedt een goede behandeling voor ontharen door middel van harsen in onze moderne schoonheidssalon in Den Haag. Naast harsen in Den Haag ook de mogelijkheid om permanent laser te ontharen met de laserbehandeling. U kunt u bij La Casey in Den Haag behalve voor harsen ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen, zoals microdermabrasie, en huidverzorging. Alle behandelingen in onze schoonheidssalon zijn geschikt voor zowel mannen en vrouwen.
Neem contact met ons op via de website, mail naar info@lacasey.nl of bel
070-76 10 357

Ontharen door harsen
La Casey biedt deze manier van ontharen door harsen als enige schoonheidssalon in Den Haag en omgeving in samenwerking met de huisarts. Het ontharen van uw huid door harsen kan vrijwel pijnloos Een ontharingsbehandeling met harsen kan toegepast worden op oksels bikinilijn gezicht armen of benen.

Natuurzuivere schoonheidsverzorging: Dr Hauschka
Voor gezichtsbehandelingen en schoonheidsverzorging passen wij de Dr Hauschka lichaamsbehandeling toe. Met deze natuurzuivere schoonheidsbehandeling met massage dragen wij bij aan huidverbetering en ontspanning. Onze schoonheidspecialisten zijn speciaal opgeleid om Dr Hauschka therapie toe te passen.
U kunt in onze beautysalon in Den Haag ook terecht voor Harsen en microdermabrasie. Zeker bij een laserbehandeling of bij bruine vlekjes (hyperpigmentatie) is de microdermabrasie van praktijk LaCasey een aanbevolen schoonheidsbehandeling.

Bereikbaarheid LaCasey voor harsen, laserontharen en schoonheidsbehandelingen
Voor het ontharen door harsen, defuinitief laserontharen of schoonheidsbehandeling is onze praktijk vanuit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft, Leiden of Rotterdam goed te bereiken. Kijk bij Contact voor de routebeschrijving.

Prijzen harsen, definitief laserontharen, micodermabrasie
Zie onze prijslijst voor de prijzen voor harsenlaserenmicrodermabrasie, en onze schoonheidsbehandelingen.
Definitieve ontharing en klassieke gezichtsbehandelingen zijn al mogelijk bij Schoonheidssalon Lacasey in Den Haag vanaf € 35, en massages vanaf € 50.