DR Hauschka Behandelingen - La Casey Laserkliniek

Frisse stralende huid

DR Hauschka Behandelingen

Vermijd de stress van iedere dag en geniet van een ontspannende Dr. Hauscka gezichtsbehandeling in Den Haag. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling maken wij een huidanalyse om een behandeling op maat te genereren. Zo wordt er bij een onzuivere huid bijvoorbeeld gekozen voor de reinigigsbehandeling of acnebehandeling, terwijl we bij een doffe huid vaak de revitaliseringsbehandeling aanraden.

  • Dr. Hauscka gezichtsbehandeling vanaf € 45,-
  • Behandelingen variërend van 50 tot 120 minuten
  • Kies uit zes verschillende gezichtsbehandelingen
  • Beoordeeld met 5 sterren op Google

Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen

Schoonheid komt van binnenuit. Een intensieve en diepe verzorging van de huid is één van de belangrijkst elementen voor een stralende huid. Om ervoor te zorgen dat u iedere dag stralend doorkomt, voeren wij in onze schoonheidssalon vijf verschillende gezichtsbehandelingen uit. Allemaal afgestemd op uw huid.

Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling

Een ontspannen voetenbad, geurige compressen en een heerlijke gezichtsreiniging en -verzorging. Met de klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling komt u helemaal tot rust. De behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, waardoor u een innerlijke balans zult ervaren.

Duur:120 minuten
Kosten:€ 95,-

Afspraak maken

Dr. Hauschka ontspannende gezichtsbehandeling

Met de ontspannende gezichtsbehandeling laat u uw huid stralen. Tijdens de behandeling maken we gebruik van warme, geurende kompressen voor het gezicht en decolleté, waarna de huid wordt gereinigd. Vervolgens voeren we een lymfestimulatie uit voor een optimale doorstroming van het bindweefsel.

Duur:90 minuten
Kosten:€ 65,-

Afspraak maken

Dr. Hauscka revitaliseringsbehandeling

Perfect voor de vermoeide huid: de revitaliseringsbehandeling van Dr. Hauscka. Tijdens de gezichtsbehandeling krijgt uw huid een boost, waardoor u uw stralende gloed terugkrijgt. Daarnaast trekken rimpeltjes weg en glanst de huid als vanouds.

Duur:90 minuten
Kosten:€ 65,-

Afspraak maken