Gezichtsbehandeling Den Haag - Schoonheidssalon La Casey

Frisse stralende huid

Gezichtsbehandeling Den Haag

Met een gezichtsbehandeling bij La Casey in Den Haag krijgt u in no time weer een stralende huid. Onze ervaren schoonheidsspecialistes zorgen dat u tijdens de behandeling even helemaal kunt ontspannen. U heeft de keuze uit zuiverende, voedende en vochtinbrengende gezichtsbehandelingen. Weet u niet welke behandeling bij uw huid past? Wij adviseren u graag.

  • Behandelingen voor een droge, gevoelige en normale huid
  • Avondbehandeling in overleg mogelijk
  • Ervaren Dr. Hauschka-schoonheidsspecialisten

Maak direct een afspraak met een van onze schoonheidsspecialisten voor een gezichtsbehandeling. Vul het online formulier in of bel La Casey in Den Haag.

Onze klanten over de gezichtsbehandeling

Samar Korkis

“Super goede service door een hele goede, lieve en professionele schoonheidsspecialiste. Zeer effectieve behandelingen voor een acceptable prijs. het resultaat is heel snel te zien en te merken. verder erg hygiënisch en prima bereikbaar met het ov en de auto!!”

Breg Muller

“Vandaag een allereerste ervaring bij La Casey Schoonheidssalon en het was werkelijk waar fanatastisch! Nurhan is een leuke spontane en gezellige dame die heel professioneel werkt. Mijn moeder en ik hebben heerlijk ontspannen en zien er weer stralend uit! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de prijs en de gezellige middag”

Suna Çağlı

“Super blij met het resultaat! De beste schoonheidsspecialist van Den Haag. Ze is professioneel en heel vriendelijk… Ze voert haar behandelingen altijd top uit met succes. Hier moet je wezen voor al jou beauty behandelingen.”

Laat ook een Google recensie achter

Gezichtsbehandeling gevoelige huid

Laat uw gevoelige huid behandelen bij La Casey in Den Haag. Een trekkend en prikkelend gevoel verdwijnt, evenals roodheid en irritaties. Een gevoelige huid kan vaak slecht tegen verzorgings- en reinigingsproducten, dus werken wij met speciale middelen die de huid verbeteren. Met voedende en hydraterende producten behandelen we uw gezicht, zodat de huid weer gaat stralen.

Duur 75 minuten
Kosten € 60,-
Afspraak maken

Gezichtsbehandeling droge huid

Een gezichtsbehandeling verzorgt uw droge huid en brengt vocht in. Bij ons draait het niet alleen om de huid, maar ook om de algehele ontspanning. De schoonheidsspecialiste reinigt uw gezicht met een peeling en hydrateert en verzorgt de huid intensief, zodat scheurtjes en droge plekken verdwijnen. In minder dan anderhalf uur heeft u weer een prachtige huid, dat is direct na de behandeling al te zien.

Duur 75 minuten
Kosten € 60,-
Afspraak maken

Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen

De Dr. Hauschka behandeling is bedoeld als huidverzorging, maar zorgt er ook voor dat u ontspant. Volgens de oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetics heeft ieder mens behoefte aan innerlijke én uiterlijke schoonheid. Bovendien weerspiegelt uw huid uw gezondheid, dus is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw huid.

Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling

De behandeling is gericht op geestelijke en lichamelijke ontspanning. Daarom krijgt u een rustgevend voetenbad en strijkt de schoonheidsspecialiste uw handen en armen uit. De reinigingsproducten garanderen een intensieve verzorging. Met een penseelmassage bevorderen we de afvoer van afvalstoffen.

Duur 100 minuten
Kosten € 95,-
Afspraak maken

All-in-one beautyconcept in Den Haag

Bij La Casey in Den Haag bieden we u niet alleen ontspannende gezichtsbehandelingen aan, maar ook andere beauty behandelingen, zoals de laserontharingwaxen en harsen voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Een endermologiebehandeling breekt vet sneller af en verstevigt uw huid.