Endermologie behandeling in Den Haag

Een strakke huid, een afname van vet en een vermindering van cellulitis: met een Endermologie behandeling in Den Haag wordt het werkelijkheid. De aangename en 100% natuurlijke techniek pakt de hardnekkige vetten effectief aan, zodat uw lichaam strakker en slanker wordt. Ook de gebieden waar het lastig is om vet kwijt te raken zijn effectief te behandelen met een Endermologie behandeling met het LPG-apparaat.

De voordelen van een Endermologie behandeling:

  • Een Endermologie behandeling is 100% natuurlijk
  • Na afloop heeft u een geëgaliseerde en verstevigde huid
  • Vetafbraak van ongeveer 70%
  • De stevigheid van de huid verbetert met 240%

Daarnaast wordt uw figuur strakker en slanker en wordt cellulitis verminderd.

Afspraak La Casey

De behandeling: hoe verloopt het traject?

Na een persoonlijke analyse op maat stelt één van onze specialisten een behandelprogramma op dat aansluit bij uw wensen en doelen. Hierbij kunt u denken aan vetvermindering, het egaliseren en verstevigen van de huid, contourverbetering of vermindering van cellulitis.

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld ongeveer veertien tot negentien behandelingen van circa 45 minuten nodig. Na deze behandelingen raden wij u aan om één keer in de maand een behandeling te ondergaan om de resultaten die behaald zijn te behouden en waar mogelijk nog verder te verbeteren.

Kosten

Een Endermologie behandeling kost per keer € 60,-. In onze schoonheidssalon staan wij u graag te woord over het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat.

Afspraak maken Of bel: 070 761 0357

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

De resultaten van een Endermologie behandeling

Wij werken met het gepatenteerde LPG-apparaat dat bekend staat om zijn unieke roltechnieken. Door middel van deze technieken worden de cellen op een natuurlijke wijze geactiveerd. Op deze manier verstevigen wij de huid, neemt cellulitis af en vermindert het lichaam de vetopslag voor een strakker en slanker lichaam.

Het verminderen van cellulitis

De puntjes in de huid – ook wel cellulitis of sinaasappelhuid genoemd – ontstaan door onderhuids vet dat verkleefd is. Deze vetcellen zijn zeer hardnekkig, waardoor cellulitis niet of nauwelijks te verhelpen is door middel van sporten of diëten. Een Endermologie behandeling pakt daarentegen de vetophopingen van binnenuit aan, waardoor de vetophopingen verdwijnen en de huid steeds gladder wordt.

Verstevigen en egaliseren van de huid

Naarmate u ouder wordt neemt het collageen in de huid af, waardoor de huid minder stevig en egaal is. Om de collageenproductie te stimuleren, richten wij ons met de Endermologie behandeling op het bindweefsel waar zich het meeste collageen bevindt.
Het apparaat pakt in het te behandelen gebied een huidplooi op om de vetopslag te verminderen en rolt deze vervolgens weer af om de huid te verstevigen. Tot slot wordt de plooi opgerold om de huidplooi opnieuw vorm te geven en deze glad te strijken, met een gladde en strakke huid als eindresultaat.

Een slanker lichaam

Er zijn altijd plekken op uw lichaam waar het lastig is om van het vet af te komen. Neem bijvoorbeeld uw zwangerschapsbuikje of uw benen waar het vet maar niet verdwijnt, hoeveel u ook sport. Met behulp van de ROLL’IN techniek verminderen wij de vetopslag, waardoor de afvoer van de vetten in gang wordt gezet en een intensieve doorbloeding ontstaat. Het uiteindelijke resultaat? Een vetafbraak van maar liefst 70%.

Afspraak maken Of bel: 070 761 0357

Voor-en-na-foto’s van een Endermologie behandeling

Buik en benen Endermologie behandeling

Voor

Na

Billen en benen Endermologie behandeling

Voor

Na

Buik en heupen Endermologie behandeling

Voor

Na

Maria, 33 jaar uit Den Haag
"Na lang wikken en wegen besloot ik om een Endermologie behandeling te ondergaan bij schoonheidssalon La Casey. Ik was aan het begin een klein beetje sceptisch, maar het resultaat mag er zeker zijn. Mijn benen en billen zijn nog nooit zo glad geweest!"

Samantha, 28 jaar uit Den Haag
"Ik volg een streng dieet en sport veel, maar ondanks mijn gezonde lifestyle leek ik maar niet van mijn buikje af te komen. Na een aantal behandelingen met het Endermologie apparaat is mijn buik strakker en slanker. Ik ben fan."

Joost, 44 jaar uit Den Haag
"Mijn benen voelden zwaar en pijnlijk aan. Niets leek te helpen tot ik hoorde over de Endermologie behandeling, waarbij het bindweefsel wordt gemasseerd. Door de rol-technieken van het apparaat voelen mijn benen licht aan alsof ik nooit ergens last van heb gehad."

Afspraak maken Of bel: 070 761 0357

Contact opnemen

Voor meer informatie over een Endermologie behandeling, andere schoonheidsbehandelingen of een prijsindicatie kunt u contact opnemen via 070 761 0357. Ook kunt u direct een afspraak maken via de onderstaande widget.

Schoonheidssalon La Casey
Laan van Wateringse Veld 593
2548 BN Den Haag

T: 070 761 0357
E: info@lacasey.nl

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.30 uur
Dinsdag:09.00 - 18.30 uur
Woensdag:09.00 - 18.30 uur
Donderdag:09.00 - 18.30 uur
Vrijdag:09.00 - 18.30 uur
Zaterdag:09.00 - 18.30 uur
Zondag:Gesloten

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.