Definitief ontharen in Den Haag

Definitief ontharen in Den Haag
Praktijk La Casey biedt een goede behandeling voor laser ontharen in onze moderne schoonheidssalon in Den Haag . In onze beautysalon wordt het geavanceerde Soprano®XL lasersysteem gebruikt om nagenoeg pijnloos en definitief te ontharen. Naast permanent laser ontharen met de laserbehandeling, kunt u bij La Casey in Den Haag ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen, zoals microdermabrasieharsen en huidverzorging. Alle behandelingen in onze schoonheidssalon zijn geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Neem contact met ons op via de website, mail naar info@lacasey.nl of bel 
070-76 10 357

 

Definitief ontharen met moderne Soprano technologie

Het revolutionaire diode Soprano®XL lasersysteem werkt met krachtige CW flitstechnologie. La Casey biedt deze manier van laser ontharen als enige schoonheidssalon in Den Haag en omgeving in samenwerking met de huisarts. Het definitief ontharen van uw huid met een laser kan vrijwel pijnloos door het Soprano®XL lasersysteem. Uw huid blijft koel en de behandeling voelt comfortabel aan. Een ontharingsbehandeling met deze moderne techniek hoeft slechtst kort te duren, 5 tot 7 behandelingen zijn voldoende.

 

Natuurzuivere schoonheidsverzorging: Dr Hauschka

Voor gezichtsbehandelingen en schoonheidsverzorging passen wij de Dr Hauschka lichaamsbehandeling toe. Met deze natuurzuivere schoonheidsbehandeling met massage dragen wij bij aan huidverbetering en ontspanning. Onze schoonheidspecialisten zijn speciaal opgeleid om Dr Hauschka therapie toe te passen.
U kunt onze beautysalon ook terecht voor Brazilian wax en microdermabrasie. Zeker bij een laserbehandeling of bij bruine vlekjes (hyperpigmentatie) is de microdermabrasie van praktijk LaCasey een aanbevolen schoonheidsbehandeling.