Beautysalon Den Haag

Onze moderne salon met schoonheidsbehandelingen
Beautysalon La Casey is dé beautysalon in Den Haag gespecialiseerd in huidbehandelingen, permanent laserontharen en microdemabrasie.
Voor nagenoeg pijnloze permanente haarverwijdering en huidversteviging gebruiken wij de Soprano®XL, een revolutionair diode lasersysteem voor permanente haarverwijdering.
Deze behandeling is pijnloos en voelt aangenaam koel aan. U kunt binnen 5 tot 7 behandelingen definitief onthaard zijn

U kunt bij ons ook terecht voor traditionele (Braziliaanse) harsen. Wij werken alleen met professionele apparatuur en een goed opgeleid team van schoonheidsspecialisten.
Beautysalon La Casey is 6 dagen per week open, op werkdagen van 9.30 tot 17.00 uur. Behandelingen alleen op afspraak, eventueel zijn er ook 's avonds afspraken te maken.
Neem contact met ons op via de website, mail naar info@lacasey.nl of bel 070-76 10 357

Definitief ontharen in Den Haag
Praktijk La Casey biedt een goede behandeling voor laser ontharen in onze moderne beautysalon in Den Haag . In onze beautysalon wordt het geavanceerde Soprano®XL lasersysteem gebruikt om nagenoeg pijnloos en definitief te ontharen. Naast permanent laser ontharen met de laserbehandeling, kunt u bij La Casey in Den Haag ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen, zoals microdermabrasieharsen en huidverzorging. Alle behandelingen in onze beautysalon zijn geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Neem contact met ons op via de website, mail naar info@lacasey.nl of bel 
070-76 10 357

 

Beautysalon voor definitief ontharen met moderne Soprano technologie
Het revolutionaire diode Soprano®XL lasersysteem werkt met krachtige CW flitstechnologie. La Casey biedt deze manier van laser ontharen als enige beautysalon in Den Haag en omgeving in samenwerking met de huisarts. Het definitief ontharen van uw huid met een laser kan vrijwel pijnloos door het Soprano®XL lasersysteem. Uw huid blijft koel en de behandeling voelt comfortabel aan. Een ontharingsbehandeling met deze moderne techniek hoeft slechtst kort te duren, 5 tot 7 behandelingen zijn voldoende.

 

Natuurzuivere schoonheidsverzorging: Dr Hauschka
Voor gezichtsbehandelingen en schoonheidsverzorging passen wij de Dr Hauschka lichaamsbehandeling toe. Met deze natuurzuivere schoonheidsbehandeling met massage dragen wij bij aan huidverbetering en ontspanning. Onze schoonheidspecialisten zijn speciaal opgeleid om Dr Hauschka therapie toe te passen.
U kunt onze beautysalon ook terecht voor Brazilian wax en microdermabrasie. Zeker bij een laserbehandeling of bij bruine vlekjes (hyperpigmentatie) is de microdermabrasie van praktijk LaCasey een aanbevolen schoonheidsbehandeling.

 

Bereikbaarheid Beautysalon LaCasey voor laserontharen en schoonheidsbehandelingen
Voor het definitief laserontharen of schoonheidsbehandeling is onze praktijk vanuit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft, Leiden of Rotterdam goed te bereiken. Kijk bij Contact voor de routebeschrijving.

Prijzen beautysalon, micodermabrasie en harsen
Zie onze prijslijst voor de prijzen voor laseren, microdermabrasie, harsen en onze schoonheidsbehandelingen.
beautysalon voor klassieke gezichtsbehandelingen zijn al mogelijk bij beautysalon Lacasey in Den Haag vanaf € 35, en massages vanaf € 50.